Kuokkalankosket - Kalastajan ykköspaikka Pirkanmaalla

Kuokkalankosket Kalastuskeskustelut => Välikoski => Aiheen aloitti: kattolukki - 05.10.09 - klo:15:17Otsikko: Keskustelua
Kirjoitti: kattolukki - 05.10.09 - klo:15:17
Kertokaa mitä mieltä ootte välikoskesta?
Itse tutustunu vasta tänä vuonna ja muutamia kaloja saanu. Onkos porukka saanu rauhotuksen jälkeen välikoskelta kalaa? Tehdäänkö säännöllisiä istutuksia? Pieni alue mut mielenkiintoinen. Keskustelua pimeneviin iltoihin.


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: jarmo - 05.10.09 - klo:15:32
Koska tietoa pitää jakaa eikä salata kuten yleensä suomalaiset kateelliset kalamiehet, niin omasta kokemuksesta voin kyllä kehua välikoskea. Viime kesänä tuli hyvin taimenta ja tänä kesänäkin eniten kalaa juuri sieltä. Istutuksista en tiedöä, laittanevat seurakunnan leirikeskuksen rannasta josta noussevat 2-300m välikoskeen?


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: B3xxt3r - 05.10.09 - klo:15:34
Onkos porukka saanu rauhotuksen jälkeen välikoskelta kalaa?

Tarkoittaako tuo että siellä saa NYT kalastaa? Vai että kun rauhoitus loppuu niin onko kukaan saanu sillon?
Ilmeisesti välikoskessakin on monta paikkaa, joko on siellä lahden yläpuolella tai sitten alapuolella?


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: jarmo - 05.10.09 - klo:16:35
Lahden alapuoli kai enempikin kuhapaikka kuin kirre/taimen. näin isot pojat kertoneet :)

Ei siel nys saa kalastaa.


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: sihteeri - 05.10.09 - klo:17:47
Välikoskelle istutetaan kalaa yhtälailla kuin muihinkin koskialueisiin. Itse olen saanut usein kalan just sieltä kun ei ole niin ruuhkaisa kun katepalin alue.
Muistakaa taimenen kuturauhoitus ajalla 11.9-15.11 koskialueilla
Kalastamaan sit vasta 16.11
Järjestetään sit seuraavana lauantaina aloitus pippalot Vaapun ja perhojen tekijät ottakaa yhteyttä niin suunnitellaan asiaa ;)


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: B3xxt3r - 05.10.09 - klo:17:50
lahden alapuolella on syvä monttu mistä ne ammattilaiset aina ronklaa niitä kuhia, yläpuolella en ole edes käynyt, sieltäkö ne tamut ja kirbelit tulee?


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Konde - 07.10.09 - klo:23:38
Oon sitämieltä välikoskesta, etten oo mitäänmieltä. En oo valitettavasti ikänä käyny. Niin on jotenki juurtunu silloille ja Katepaaliin.

Syytä ehkä olis?


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Rollo78 - 05.11.09 - klo:15:35
Ite tykkään olla välikoskella kalassa, kun sielä ei ole mitään yletöntä ruuhkaa. Kalaakin noussut itselle useita. Niin taimenta, kuhaa, kirreä kuin toutaintakin. Tanet tullu ylhäältä kuten Vihru epäilikin ja kuhat alalahdesta. Kirree on vähän siellä sun täällä. Paikkana ehdoton. Ronkkii läpi muutamassa tunnissa ja kalatkin yleensä ruokatuulella. (Johtuneeko nimenomaan tuosta kalastuksen vähyydestä) tiedä häntä. Vastasuudessakin ainakin oma vakipaikka.


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: B3xxt3r - 05.11.09 - klo:16:25
Ite tykkään olla välikoskella kalassa, kun sielä ei ole mitään yletöntä ruuhkaa. Kalaakin noussut itselle useita. Niin taimenta, kuhaa, kirreä kuin toutaintakin. Tanet tullu ylhäältä kuten Vihru epäilikin ja kuhat alalahdesta. Kirree on vähän siellä sun täällä. Paikkana ehdoton. Ronkkii läpi muutamassa tunnissa ja kalatkin yleensä ruokatuulella. (Johtuneeko nimenomaan tuosta kalastuksen vähyydestä) tiedä häntä. Vastasuudessakin ainakin oma vakipikka.

Joo kyllä se on, tosin sielläki alkaa varmaan kohta porukka käymään enemmän kun tajuaa että siellä saa enemmän rauhassa kalastella.


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Jouni - 05.05.11 - klo:17:59
Mihin suuntaan tuolla pitäis suunnata? siitä lahdelta ylöspäin on yksityisalue-kyltti? pääseekö sinne yläpuolelle jostain?


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Suomu - 05.05.11 - klo:23:35
Kyltti tarkoittanee "asiatonta oleskelua", eli kyllä kalamies sinne voi mennä  ;D
Ei muuta kun jatkat polkua pitkin lahdenperukoilta eteenpäin(ylöspäin), niin kalapaikat löytyy.


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Jouni - 06.05.11 - klo:08:37
ok.hyvä tietää.


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Sireeni - 06.05.11 - klo:09:40
Kyltti tarkoittanee "asiatonta oleskelua", eli kyllä kalamies sinne voi mennä  ;D

~10 vuotta sitten Kuusamossa Kitkajoen varrella sain melkein persuuksiini kiukustuneen mökkiläisen vielä kiukustuneemman piskin, kun "oikaisin vaan rantaviivaa pitkin"...ja kylttinä juuri tuollainen "yksityinen - asiaton oleskelu kielletty"  ;D


Otsikko: Vs: Keskustelua
Kirjoitti: Kredo - 06.05.11 - klo:11:04
Oliko Kitkajoen yläosalla kenties? Mökkiläinen on varmastikin ollut joku turisti, koska paikalliset ei ihan noin tiukkoja taida olla. :-X Lempäälästä en toki vielä osaa mitään sanoa. ::)